Coaching

Algemeen

Coaching bij de BOSgroep betekent een kortdurende begeleiding bij vragen op het gebied van bijvoorbeeld werk of familie. Coaching is doelgericht. Samen stellen we vast waaraan u wilt werken. In sommige situaties worden daarbij ook anderen bij betrokken, zoals een werkgever of familieleden.

De aanpak is gericht op ontwikkeling. Wat gaat er goed en wat kan er beter? In onze werkwijze sluiten we aan bij uw sterke kanten en talenten. Met behulp van technieken uit de gedragstherapie kunnen eventuele drempels worden weggenomen en gaat u concreet aan het werk om gewenste vaardigheden te vergroten.

Uw eigen verantwoordelijkheid en inzet zijn uitgangspunten in een coachingstraject. U staat aan het roer, uw eigen gedrag maakt uw doelen beter bereikbaar.

Het coachingsaanbod valt niet onder de GGZ en derhalve zijn er geen standaard tarieven vastgesteld. Wij werken op maat: afhankelijk van uw vraag doen onze coaches u een passend voorstel. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen (020 – 358 29 23).

NB Uw werkgever is wellicht bereid een deel van de kosten op zich te nemen. Ook is in veel gevallen belastingaftrek mogelijk.