Training

Een training bij ons biedt u de kans om inzicht te verwerven en dit meteen in de praktijk te brengen door oefening. Onze trainingen helpen u bij het verminderen van lastige klachten, het verbeteren van uw levenskwaliteit, het versterken van uw omgang met de wisselvalligheden van het leven en daarmee ook bij het vergroten van uw geluk en welzijn in relatie tot anderen.

Omdat niet alle goede zorg onder de GGZ valt, hebben wij ons aanbod aan trainingen uitgebreid. Door het groepsaanbod kunnen wij de prijs betaalbaar houden. Ook biedt lotgenotencontact de mogelijkheid tot herkenning en nieuwe leerervaringen. Wij werken altijd met kleine groepen en maken afspraken over vertrouwelijkheid en privacy. De trainers zijn goed opgeleid, thuis in het onderwerp van de training en toegewijd. Hun psychologische achtergrond geeft meerwaarde aan de training.

Wat onze klanten zeggen over onze trainingen:

“Ik kijk met enthousiasme terug op de trainingen bij de BOSgroep. Bij zowel de Mindfulness als Voluit Leven heb ik geleerd dat zoveel kracht in jezelf schuilt en de trainingen hebben mij geleerd die eruit te halen. Resultaat is dat ik daardoor (steeds) sterker in het leven sta en vooral met lastige situaties beter om kan gaan. Tijdens zo’n training stromen er allerlei nieuwe inzichten binnen en dat geeft positieve energie; een training bij de BOSgroep volgen is een cadeautje geven aan jezelf!!” (Mindfulness en Voluit Leven)

“Ik heb geleerd om voor mezelf op een rijtje te zetten wat ik echt belangrijk vind in het leven en wat ik echt wil! De nare dingen in het leven niet uit de weg te gaan, maar te accepteren en proberen toe te laten. Anders met problemen omgaan dit werd door middel van oefeningen en metaforen uitgelegd dat vond ik heel leerzaam. Ik vind het nog moeilijk om nare dingen toe te laten en te accepteren maar het gaat al beter. Ik zie nu meer in hoe ik dingen doe.” (Voluit Leven)

“Voor mij is mindfullness nuttig geweest omdat ik steeds weer bewust ben van mijn valkuilen.” (Mindfulness)

“Het resultaat van mijn mindfulness training was met name toepasbaar in het dagelijkse verkeer. Niet meer opgewonden kwaad reageren naar foutieve gedragingen van verkeersdeelnemers. Je merkt het op en laat het los.” (Mindfulness)

Ook dit jaar zullen wij weer meer malen per jaar een aantal succesvolle trainingen aanbieden die bewezen effectief zijn tegen een redelijke vergoeding. De trainingen kunnen apart worden gevolgd en zijn ook te combineren met therapie. Startdata vindt u op de website bij de betreffende training.