Workshops

Op uw verzoek biedt de BOSgroep nu ook zinvolle, korte workshops aan om kennis te maken met onze trainingen. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod van workshops.

Leef!

Een mooie balans vinden tussen je hart en je verstand, hoe goed klinkt dat.. En het blijkt te kunnen! In deze workshop vertellen we je meer over onze training Voluit leven. Leven vanuit wat je werkelijk belangrijk vindt, ondanks de wisselvalligheden in het leven waar iedereen mee te maken krijgt. Want hoe moeilijk is het om te accepteren wat niet lukt, onzekerheid te omarmen die je niet wil en gedachten bij te sturen die je lastig vallen. In deze workshop gaan we aan de slag met concrete oefeningen om meer inzicht te krijgen in je gedragspatronen, anders te leren kijken naar psychische pijn en jouw waarden in het leven leidend te laten worden bij het maken van keuzes.

Maak kennis met Voluit leven en je weet weer meer over regie nemen en rust creëren in jouw eigen leven.

Meer weten over Voluit Leven…

Stop de automatische piloot!

Tegenwoordig wordt er vaak gesproken over ‘mindful leven’, maar wat is dat nou eigenlijk? Het gaat om de automatische piloot even stil te leren zetten en te ervaren wat er in het hier en nu gebeurt. Zo ervaar je uiteindelijk meer rust en krijg je meer energie. Onze druk bezette levens vragen om momenten van bezinning en echte aandacht. We worden anders slaaf van automatische reacties en oververhitte brein.

Als jij dit herkent is een kennismaking met de essentie van Mindfulness iets voor jou. We laten je zien hoe je anders kunt omgaan met prikkels van binnen en buiten jezelf. Je ervaart hoe het is om rustig aanwezig te zijn en je af te vragen ‘Hoe gaat het eigenlijk met mij?’.

Doe mee en ontdek wat mindfulness jou kan opleveren.

Meer weten over Mindfulness…

(H)echte liefde

We willen allemaal echte liefde voelen stromen in onze relatie.  Als dat lukt voel je je samen echt verbonden! Maar hoe vaak glipt de aandacht weg, neemt ergernis die plek in of gaapt er een afstand tussen jou en je partner. Liefde vraagt om afstemming en contact waarbij je verder kijkt dan de buitenkant. In deze workshop laten we je ontdekken hoe je de patronen waar jullie vanaf willen kunt ontrafelen en leuker in gesprek kunt komen met elkaar. Je relatie wordt veel aantrekkelijker als je elkaar echt kunt zien en horen en jezelf mag zijn. We laten ons inspireren door de het succesvolle EFT (Emotionally Focused couple Therapie) en de lichte variant ‘Houd me vast’, van grondlegger Sue Johnson. Over de hele wereld hebben veel stellen hierdoor een liefdevolle(re) verbinding gekregen.

Doe mee en geef je relatie een hechtere basis mee.

Meer weten over EFT en Houd me vast…

Pieker je suf

Waarom piekeren we eigenlijk als het meeste waarover we piekeren nooit gebeurt of al is gebeurd? En als we ook nog eens nauwelijks invloed hebben op de dingen waarover we piekeren… Piekeren helpt je niet en toch doe je het. Ook vaak ’s nachts. Als je wakker wordt, is er niets veranderd behalve dat je doodmoe bent. In deze workshop staan we hierbij stil. Waarom we eigenlijk piekeren, wat we ermee opschieten en hoe we dit een beetje onder controle kunnen krijgen.

Doe mee voor een frisser hoofd in je dagelijks leven.

Meer weten over onze trainingen die helpen gedrag te veranderen…