Aanmeldingen

Vanaf heden nemen wij geen aanmeldingen aan betreffende verzekerden van CZ en labels Ohra, CZ Direct, Nationale Nederlanden, Just en PZP, en Zilveren Kruis (Achmea) en labels zoals Interpolis, FBTO, De Friesland, Avero Achmea. Het jaarlijks budget dat uw zorgverzekeraar ons ter beschikking stelt, is ontoereikend en voor 2023 inmiddels ‘op gebruikt’. Een verzoek om extra budget te ontvangen is tot op heden helaas nog niet gehonoreerd. Mocht hier verandering in komen dan zullen wij dit direct vermelden op onze website.

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling. Uw zorgverzekeraar heeft een zorgplicht en zal voor u een kwalitatief gelijkwaardige plek bij u in de buurt zoeken. Het spijt ons zeer dat we u vanwege deze budgettaire redenen op dit moment niet de hulp kunnen bieden die gevraagd wordt.

Zorgverzekeraars waar wij geen contract mee hebben

In 2023 sluit De BOSgroep geen contract af met Menzis en labels. Bent u verzekerd bij Menzis, Hema, Anderzorg of PMA dan kunt u alleen bij ons terecht op basis van restitutie, dit houdt in dat u onze factuur zelf moet indienen bij uw verzekeraar. Uw verzekeraar zal afhankelijk van uw polis, 60 tot 100% van de factuur vergoeden. Wij raden u aan uw polis hier goed op na te kijken.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd