Nieuws

Aanmelding CZ (nieuws april 2024)

Met ingang van 8 april is ons aanmeldportaal tevens weer tijdelijk opengesteld voor CZ verzekerden.

Voor CZ-verzekerden (inclusief de labels Ohra, Nationale Nederlanden, Just, PZP) blijft het aanmeldportaal nog gesloten tot tenminste 1 mei 2024. Wij raden CZ-verzekerden aan elders hulp te zoeken. CZ heeft zorgplicht en kan u helpen een andere behandelmogelijkheid te vinden via zorgbemiddeling.

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling. Uw zorgverzekeraar heeft een zorgplicht en zal voor u een kwalitatief gelijkwaardige plek bij u in de buurt zoeken. Het spijt ons zeer dat we u op dit moment niet de hulp kunnen bieden die gevraagd wordt.

Wachtijden tot intake (nieuws nov. 2023)

Vanaf eind september heeft De BOSgroep te maken met veel meer aanmeldingen dan gemiddeld. Hierdoor zien wij onze wachttijd tot intake en behandeling snel oplopen. Per heden is er sprake van een wachttijd tot intake van minimaal 6 tot 9 weken.

RMO/RMA (nieuws mei 2023)

Onze praktijk heeft capaciteit en reserveert ruimte voor vluchtelingen uit Oekraïne met psychische klachten.

We hebben een contract RMO/RMA.

Mocht u als huisarts iemand willen verwijzen inzake RMO/RMA, zie ons kopje “verwijzers” voor meer informatie.

U kunt zich ook zelf aanmelden via ons kopje “aanmelden”

HOUD ME VAST (nieuws mei 2023)

Houd me vast is een succesvolle training voor het creëren van een hechte en veilige relatie tussen jou en je partner. Alles draait daarin om emoties.

Eerstvolgende data training:

Datum volgt

Zorgverzekeraars waar wij geen contract mee hebben:

In 2023 sluit De BOSgroep geen contract af met Menzis en labels. Bent u verzekerd bij Menzis, Hema, Anderzorg of PMA dan kunt u alleen bij ons terecht op basis van restitutie, dit houdt in dat u onze factuur zelf moet indienen bij uw verzekeraar. Uw verzekeraar zal afhankelijk van uw polis, 60 tot 100% van de factuur vergoeden. Wij raden u aan uw polis hier goed op na te kijken.