Baby Erbij

Een baby, en dan? Voor veel jonge ouders is er naast het geluk, ook stress en conflicten. De komst van een kind is een intense en onderschatte levensfase-overgang. Samen ouders zijn én liefdespartners van elkaar blijven is niet zo makkelijk en gaat niet vanzelf. Susanne Donders schreef met Gerda Brouwer het boek “Een baby erbij en samen gelukkig blijven”, verschenen in juni 2011 met als doel jonge ouders te helpen om succesvoller deze complexe periode door te komen. 35% van deze stellen gaan namelijk uit elkaar voordat het oudste kind een kleuter is. Te vaak een paniekreactie.

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte van de baby een relatiedip doormaakt. Weten wat je mogelijk te wachten staat, stelt je in staat er beter op te reageren en meer te kunnen genieten. Wat veel mensen zich bovendien niet voldoende lijken te realiseren is dat een gelukkige en stabiele relatie tussen zijn ouders het grootste cadeau is wat je je kind kunt geven.

Wat heb jij nodig?

Het boek is bij ons verkrijgbaar à €17,95 en als E-book te bestellen bij o.a. Bol.com.

Heb je hulp nodig voor jou en je partner dan is er de mogelijkheid van partnerrelatiegesprekken, gericht op jullie fase of kies voor de training “Houd me vast met de baby“, als je net ouders bent of gaat worden.
zie ook www.babyerbij.nl